Events

Exclusieve ervaringen voor de marketingtop van Nederland
Selecteer een van onderstaande CMOtalk/Events voor een impressie:
CMOtalk organiseert samen met haar gewaardeerde partners exclusieve events voor CMO’s en marketingdirecteuren. Gasten worden op persoonlijke titel uitgenodigd.
Voor elk event stellen we een bijzonder programma samen en casten we bijzondere locaties. Denk aan de Eregalerij van het Rijksmuseum, De Gouden Zaal van het Mauritshuis en de Kambizuri Lodge in de Apenheul. CMOtalk is opgericht om de CMO-community te inspireren, verbinden en ervaringen te delen.

CMOtalk/Roundtable 2021

Virtueel event
Covid19 zorgt voor verlies, maar biedt ook mogelijkheden voor marketeers, met name op het vlak van customer experience en digital. CMOtalk organiseerde op 4 maart voor een 30-tal CMO’s de Roundtable Business Boosters, waarbij onder andere Auping, McDonalds en Intergamma hun successen deelden. ‘Marketeers voegen eerder waarde toe, omdat zij business value kunnen realiseren.’

CMOtalk/Roundtable 2021

CMOtalk/Dinner ReInvented 2020

Virtueel event
2020 zal de boeken ingaan als het jaar waarin niks gaat zoals het altijd ging. Een bewogen jaar waarin organisaties zichzelf opnieuw uit moesten vinden om relevant en van waarde te zijn voor hun stakeholders en de maatschappij. Ook CMOtalk vond zichzelf opnieuw uit en transformeerde het jaarlijkse dinner in een unieke virtuele belevenis.

CMOtalk/Dinner ReInvented 2020

CMOtalk/Dinner 2019

Rijksmuseum
Tijdens de vierde editie van het CMOtalk/Dinner organiseerden we de ‘Avond van Aandacht’ in het Rijksmuseum. Een uniek programma gevuld met een masterclass ‘Aandachtsmarketing’, aperitief in de Research Library, exclusieve rondleiding van de Rembrandt-Velázquez tentoonstelling en het besloten diner in de Eregalerij.

CMOtalk/Dinner 2019

CMOtalk/Webinar 2020

Virtueel Event
Hoe ga je als merk adequaat om met de effecten van covid-19? Hoe bereid je als merkeigenaar jouw organisatie optimaal voor op het grote onbekende, het nieuwe normaal?  

CMOtalk/Webinar 2020

CMOtalk/Breakfast 2020

Microsoft Experience Center/ Virtueel Event
Hoe kun je de marketingorganisatie slim voorbereiden op een voorspoedig herstel na covid-19?
Deze vraag stond centraal tijdens het webinar met keynote speaker en trendwatcher Farid Tabarki opgenomen in het Microsoft Experience Center.

CMOtalk/Breakfast 2020

CMOtalk/Roundtable 2020

Capital C
Op 23 januari 2020 kwamen 30 merkeigenaren samen in het verbouwde Capital C voor de tweede editie van de CMOtalk/Roundtable en een bezoek aan het CXM-Space event. CMO's gingen in gesprek over het belang van data en marketing in het GDPR-tijdperk.

CMOtalk/Roundtable 2020

CMOtalk/Roundtable 2019

Microsoft Experience Center
Op 19 september 2019 kwamen dertig Nederlandse CMO's bijeen in het Microsoft Experience Center voor de primeur van de CMOtalk/Roundtable. Met als onderwerpen: het creëren van merkwaarde, datagedreven marketing en optimale commerce experiences.

CMOtalk/Roundtable 2019

CMOtalk/Breakfast 2019

Watergang
Op donderdag 13 juni organiseerden we het CMOtalk/Breakfast in het landelijk gelegen Restaurant DIJKS te Watergang. Een inspirerende ontbijtsessie met een keynote speech van de PIM marketingliteratuurprijs winnaar prof. dr. Ruud Frambach over het thema "Doet marketing ertoe?".

CMOtalk/Breakfast 2019

CMOtalk/Dinner 2018

Apenheul
Op 1 november 2018 reisden 40 CMO's af naar de Apenheul voor de derde editie van het CMOtalk/Dinner. Het werd een bijzondere avond met waardevolle gesprekken, inspiratie en een keynote van Patrick Van Veen van Apemanagement®. Zijn advies: "CMO's moeten meer vlooien".

CMOtalk/Dinner 2018

CMOtalk/Dinner 2017

Muziekcentrum van de Omroep
In Studio 2 vond het tweede CMOtalk/Dinner plaats. CMO's werden geïnspireerd door de Brit B.J. Wright, PhD. Centraal stond de vraag: "Hoe haal je de juiste mensen in je team om op maximale performance te presteren?". We sloten de avond af met de uniek, interactief optreden van het Metropole Orkest.

CMOtalk/Dinner 2017

CMOtalk/Dinner 2016

Mauritshuis
In 2016 organiseerde CMOtalk de eerste editie van het CMOtalk/Dinner naast het Torentje. Een avond van wereldklasse, met exclusieve couverts, een inspirerende sessie met Alexander Osterwalder en een ongedwongen samenzijn in het Mauritshuis.CMOtalk/Dinner 2016
Privacy statement
Powered by
Energize

Fijn dat je er bent!

CMOtalk gebruikt cookies. We bewaren ze voor het bijhouden van statistieken, zodat wij een goede website kunnen serveren. Door op 'ga door' te klikken, ga je akkoord met de privacy statement.

Ga door