CMOtalk/Dinner 23 november

Depot Boijmans van Beuningen
Depot Boijmans van Beuningen
De bruisende stad Rotterdam werd het epicentrum van briljante marketing toen CMO's uit diverse sectoren samenkwamen voor het langverwachte CMOtalk/Dinner 2023. Tegen de achtergrond van de steeds veranderende sfeer organiseerde de bovenste verdieping van het Depot Booijmans van Beuningen een exclusief diner, met panoramische uitzichten die het decor vormen voor een onvergetelijke avond.
Top gesprekken, sprekers en muzikale elegantie
Het thema ‘De Renaissance van Marketing’ zorgde voor intrigerende gesprekken onder gelijkgestemde CMO’s. Van innovatieve strategieën tot de evoluerende rol van kunstmatige intelligentie: de discussies resoneerden met de passie voor het verleggen van de grenzen van marketing.

Corinne Aaron (Einride): Een hoogtepunt van de avond was de boeiende keynote van Corinne Aaron, die waardevolle inzichten gaf in hoe de wereld verandert als gevolg van technologie en wat er zou moeten veranderen op het gebied van duurzaamheid.

Boukje Tahorn (bol): 
Tijdens een levendig interview voor CMOtalk/Live met Klaas Weima deelde Boukje Tahorn haar perspectieven en ervaringen, waardoor een dynamische laag aan het evenement werd toegevoegd.

JAÏNDA: Het podium sieren met een mooie, heldere en onberispelijke stem. Het betoverende optreden gaf een melodieus tintje aan de avond, waardoor het echt magisch werd.

De aanwezigen omarmden het thema niet alleen in de discussies, maar ook in hun kleding, waarbij ze zich hielden aan de dresscode ‘tenue de ville’. Het resultaat was een sfeer van verfijning, die de elegantie van de marketingrenaissance weergalmde.

Het vastleggen van de essentie
De aftermovie, een visuele reis langs de hoogtepunten van de avond, belooft een dierbaar aandenken te worden. Herbeleef de momenten en dompel jezelf onder in de sfeer.
Privacy statement
Powered by
Energize

Fijn dat je er bent!

CMOtalk gebruikt cookies. We bewaren ze voor het bijhouden van statistieken, zodat wij een goede website kunnen serveren. Door op 'ga door' te klikken, ga je akkoord met de privacy statement.

Ga door