Partners

CMOtalk wordt mede mogelijk gemaakt door:
Het succes van CMOtalk is mede te danken aan de financiële, inhoudelijke en productionele steun van onze gewaardeerde partners:
Adobe (Platinum Partner)
Adobe helpt marketing decision makers om te excelleren. De marketingoplossingen van Adobe bieden alles wat nodig is voor het leveren van een goed ontworpen, persoonlijke en consistente ervaring die aantrekkelijk is voor klanten op ieder moment dat zij in aanraking komen met een merk. Adobe is Platinum Partner van CMOtalk.
Ad Alliance
Ad Alliance is hét video powerhouse van Nederland. Het saleshuis is in 2020 opgericht en bundelt de krachten van sterke mediaspelers zoals Warner Bros Discovery, Paramount, Disney, We Are Era, Ziggo Sport en RTL. Vanuit deze netwerkgedachte gaat Ad Alliance als bondgenoot tot het uiterste en is het dé plek waar de media-euro het beste is besteed. Met massa- en selectief bereik via een groot palet aan TV-zenders, digitale platformen en influencers bieden we een oplossing voor elke adverteerdersdoelstelling. Ad Alliance is Silver Partner van CMOtalk.
Cap Gemini
Capgemini werkt samen met organisaties aan hun transformatie door de waarde van technologie te ontsluiten.

Als toonaangevende strategische partner voor bedrijven over de hele wereld maken ze al meer dan 50 jaar gebruik van technologie om transformatie mogelijk te maken. Cap Gemini richt zich op het gehele gamma aan zakelijke behoeften, van strategie en ontwerp tot het managen van de operatie. Hiervoor maken ze gebruik van diepgaande branchekennis en expertise op het gebied van cloud, kunstmatige intelligentie voor data, connectiviteit, software, digitale engineering en platforms. Cap Gemini is Silver Partner van CMOtalk.
Microsoft
Bij Microsoft geloven we dat individuen en organisaties meer kunnen bereiken door het potentieel van technologie te benutten.

We streven continue naar het verbeteren van onze technologieën en oplossingen om de uitdagingen van onze wereld aan te pakken. Hiermee kan innovatie op een zinvolle manier bijdragen aan een betere wereld. Of het nu gaat om de schaalvoordelen van de Microsoft Cloud, productiviteitstools zoals Office, of de nieuwste AI-toepassingen waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Dagelijkse dragen we onze missie uit; empower every person and organization on the planet to achieve more.

Mediapartners

De productie van de CMOtalk radio podcast wordt mede mogelijk gemaakt door:
FD Mediagroep
FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. FD Mediagroep biedt ondernemers, bestuurders en beslissers toegang tot actuele, onafhankelijke en relevante informatie en het bijbehorende netwerk. Tot dit crossmediale mediabedrijf behoren: BNR Nieuwsradio, Het Financieele Dagblad, Company.info, Energeia, Pensioen Pro en ESB.
BNR Nieuwsradio
BNR Nieuwsradio is dé nationale zakelijke zender en houdt ondernemend Nederland 24 uur per dag op de hoogte van al het nieuws. Live en on demand, via de radio en via podcasts. Fris en opgewekt van toon, altijd scherp en up-to-date. BNR zorgt voor snelle duiding en heldere verdieping. Topjournalistiek met intelligente programma’s, spraakmakende presentatoren, spannende debatten en speels vermaak.
SRM
SRM, de opleider van professionals in marketing en communicatie. Al sinds 1955 zijn onze vakopleidingen op A-, B-, C, en D-niveau een begrip. Of je nu net begint (A-niveau), meer ervaring hebt (A- of B-niveau) of tot de strategische top of het management behoort (C en D-niveau), nergens anders leer je zo goed de koppeling maken tussen theorie en praktijk. Dit doe je onder begeleiding van ervaren topdocenten die putten uit een rijke rugzak qua ervaring.

De meeste SRM-alumni hebben uitstekende posities binnen het bedrijfsleven of de Overheid omdat ze echt meerwaarde toevoegen. Juist daarom geldt SRM als de standaard voor marketing- en communicatieopleidingen.

Overige partners

De productie van de CMOtalk podcast, interviews en events wordt mede mogelijk gemaakt door:
Energize
Energize, initiatiefnemer van de podcast en het bureau voor verdiende aandacht. De enthousiaste strategen, creatieven en producers maken graag betekenisvolle campagnes en content die het delen waard zijn.

Voicebooking
Voicebooking.com is de eerste webshop voor professionele voice-overs. Via de website 
kan iedereen makkelijk én snel een voice-over in verschillende talen bestellen. Voicebooking is als Production Partner vanaf de start van CMOtalk verantwoordelijk voor de opname en edit van de podcasts.

Ook partner worden van CMOtalk?

Kom in contact met marketeers op het hoogste niveau en draag bij aan ons programma. CMOtalk biedt veschillende partnerpakketten in het meest kwalitatieve CMO-netwerk van Nederland. Neem contact op met Sabine Mallo om de mogelijkheden te bespreken.


Privacy statement
Powered by
Energize

Fijn dat je er bent!

CMOtalk gebruikt cookies. We bewaren ze voor het bijhouden van statistieken, zodat wij een goede website kunnen serveren. Door op 'ga door' te klikken, ga je akkoord met de privacy statement.

Ga door