Partners

CMOtalk wordt mede mogelijk gemaakt door:
Het succes van CMOtalk is mede te danken aan de financiële, inhoudelijke en productionele steun van onze gewaardeerde partners:
Adobe (Platinum Partner)
Adobe helpt marketing decision makers om te excelleren. De marketingoplossingen van Adobe bieden alles wat nodig is voor het leveren van een goed ontworpen, persoonlijke en consistente ervaring die aantrekkelijk is voor klanten op ieder moment dat zij in aanraking komen met een merk. Adobe is Platinum Partner van CMOtalk.
Microsoft
Microsoft vindt klantgerichtheid heel belangrijk. Samen met onze partners willen we het verschil maken en onze klanten inspireren met relevante producten en diensten. We staan hierbij open voor iedereen die kwaliteiten en vaardigheden heeft die aansluiten bij onze ambities. Microsoft is Gold Partner van CMOtalk.
Accenture Interactive
Accenture Interactive is de #1 experience agency. Wij realiseren de beste klantbeleving 
door design, marketing, content en commerce onder één dak samen te brengen. Accenture Interactive is Silver Partner van CMOtalk.
Facebook
Het is de missie van Facebook om mensen de kracht geven om een community op te bouwen en de wereld dichter bij elkaar te brengen. Met onze familie van apps en services bouwen we aan een ander soort bedrijf dat miljarden mensen over de hele wereld met elkaar verbindt, hen manieren geeft om te delen wat voor hen het belangrijkst is en zo mensen dichter bij elkaar brengt. Facebook is Silver Partner van CMOtalk.

Overige partners

De productie van de CMOtalk podcast, interviews en events wordt mede mogelijk gemaakt door:
Energize
Energize, initiatiefnemer van de podcast en het bureau voor verdiende aandacht. De enthousiaste strategen, creatieven en producers maken graag betekenisvolle campagnes en content die het delen waard zijn.

Adformatie
Adformatie online is het platform voor de professional die zich bezighoudt met communicatie. Met het belangrijkste en meest actuele nieuws rondom reclame, media en marketing. Adformatie is Media Partner van CMOtalk.
Voicebooking
Voicebooking.com is de eerste webshop voor professionele voice-overs. Via de website 
kan iedereen makkelijk én snel een voice-over in verschillende talen bestellen. Voicebooking is als Production Partner vanaf de start van CMOtalk verantwoordelijk voor de opname en edit van de podcasts.
Privacy statement
Powered by
Energize

Fijn dat je er bent!

CMOtalk gebruikt cookies. We bewaren ze voor het bijhouden van statistieken, zodat wij een goede website kunnen serveren. Door op 'ga door' te klikken, ga je akkoord met de privacy statement.

Ga door