CMOtalk/Dinner 2021

De Vondelkerk
De Vondelkerk
Op 4 november vond het CMOtalk/Dinner 2021 plaats in de sprookjesachtige Vondelkerk in Amsterdam. Een bijzondere avond vol inspirerende keynotes onder het genot van een heerlijk diner onder leiding van sterrenchef Gilbert Kolff. 
Het CMOtalk/Dinner was vooraf al een bijzonder evenement, want we konden elkaar eindelijk weer eens face-to-face ontmoeten. Tijdens het diner werd per gang een inspirerende keynote gegeven door een topmarketeer die het afgelopen jaar het verschil maakte. We begonnen de avond met Maurine Alma (CMO, Just Eat Takeaway) gevolgd door Tisha van Lammeren (CCO, T-Mobile Nederland) en Mark Appel (CMO, CM.com).

Het voorzitterschap van de avond was in handen van Donatello Piras, een bekend gezicht bij CMOtalk. Donatello is televisie- en radiopresentator bij BNR, NOS, RTL en Nieuwsuur en een van de meest gevraagde debatleiders van Nederland.

Klaas Weima opende de avond nadat iedereen een drankje had gescoord bij de cocktailbar van Talpa Network.
Naast inspirerende keynotes was er volop ruimte om met elkaar te netwerken. En natuurlijk te genieten van al het lekkers dat werd geserveerd. Een geslaagde avond!
Privacy statement
Powered by
Energize

Fijn dat je er bent!

CMOtalk gebruikt cookies. We bewaren ze voor het bijhouden van statistieken, zodat wij een goede website kunnen serveren. Door op 'ga door' te klikken, ga je akkoord met de privacy statement.

Ga door